tangentbordstraning.se

Webbplatsen tangentbordstraning.seSkaparen till detta projekt är Michał Laskowski entusiast för e-handel och nya utbildningsformer, forskare vid universitetet i Gdansk, Polen. Snabbskrivning på tangentbordet har stor påverkan på effektivitet och bekvämlighet när man arbetar vid dator. Alla kan lära sig skriva korrekt på tangentbordet genom att öva hastighet och korrekthet. Målet för alla borde vara 100 tecken / minut för varje lektion. För att lite komplicera uppgiften drar programmet varje gång en annan sammansättning av rader att skriva om så att man inte kan memorera kombinationen av tecken och ord i våra övningar.

Webbplatsen är avsedd för alla som vill lära sig skriva på tangentbordet utan att titta på tangenterna. Det är värt att öva eftersom tack vare den effektiva hanteringen av tangentbordet sparar man mycket tid och energi. Alla lektioner är tillgängliga gratis. I slutet av varje lektionen uppges din skrivhastighet och misstag antal. Resultaten kommer att användas i akademisk forskning. Webbplatsen underhålls genom att publicera annonser. Vänligen informera oss om du upptäcker ett fel.

Jag önskar dig snabba träningsresultat


 

Tack för Jędrzej Gontarczyk som har programmerat denna webbplatsen, Miranda Laskowska som har skapat grafiken, Anna Szmit för översättning till svenska.

Dodaj komentarz